Solsken hela dagen och helt magiskt att få en förmiddag med kaffe mot husväggen. ☕☀️

Kanske är det solens fel – idag blir #jävligtjobbigjanuari lite galet.
Vi är oftast så fokuserade på att vi ska träna rätt och det kännas på “rätt” ställe när vi gör vi en övning. Idag sk–er vi i det vänder allt upp och ner och testar något bara för att det är lite kul 😊🤩🤸‍♀️

Stå på huvudet mot en vägg (eller händer för all del om du behärskar det) och sänk benen långsamt och så raka som möjligt. Låt bara tåspetsarna nudda golvet och lyft upp benen igen.

Prova dig fram och se vad du tycker. Jag måste jobba en hel del med att hålla balansen och så får i stort sett hela kroppen jobba för att få upp benen igen. Om jag skulle hålla ihop benen mer framför mig skulle jag inte orka. Det är lagom utmanande så här för mig 😂😅
Hur känns det för dig?