Jag tror att ALLA kan träna.
Jag tror att alla KAN träna.

Det är tufft att komma igång men det är just det du ska göra - komma igång. Du ska absolut inte känna att du måste träna själv först för att kunna vara med och träna. Jag vill inspirera alla till träning oavsett vilken nivå man befinner sig på. Vi justerar och modifierar övningar så att det passar alla. Alla ska känna att de har tränat och haft roligt.
Vi tränar ute i alla väder året runt.
Så länge det är varmt ute är det kanske inte några svårigheter att klä sig men under hösten och vintern är det klurigare.
Ett tips är att alltid klä sig i flera tunna lager än få tjocka. På så sätt är det lättare att justera temperaturen ju svettigare passet blir. Tunn underställströja, lite tjockare överdragströja och kanske en väst eller vindjacka. Mössa/pannband och ett par vantar är skönt att ha om det blåser vilket det ofta gör på Krokodilbadet.
På passen vi kör ute så behöver du inte ha med dig något. Jag har med mig utrustning och mattor. Om du vill ha en egen matta så kan såklart ta med det.

På SomaMove-passen tar du med en egen matta av hygienskäl då vi är barfota och svettiga på våra mattor.
Om du sedan tidigare köpt ett klippkort men skulle vilja ha ett terminskort så kan vi uppgradera det till ett terminskort och dra av kostnaden för de klipp du har kvar. Hör av dig så löser vi det.
Du kan träna när andan faller på och behöver inte köpa något kort. Det går bra att betala för enstaka pass. Du swishar bara 120:- på plats