Träning är för ALLA – men på olika sätt.

Oavsett om du tränar för att förbättra din vardagsstryka eller mer specifikt till Klassikern, dina första 5 km eller en Ironman så kan jag hjälpa dig nå ditt mål. 

Det går till ungefär så här: Efter en intervju så genomförs första tester. Med resultat från intervju och tester så skriver jag ditt tränigsprogram. Viktiga parameterar är mål, tid till träning, vardagssituation, tid för återhämtning samt fysiska styrkor och svagheter.

Du har möjlighet att köra ett helt webbaserat upplägg, PT online, eller ett kombinerat upplägg där vi ses och tränar ihop för att du sen får med dig pass du gör på egen hand.

Maila mig på veronica@addtraining.se för att diskutera fram ett upplägg som passar just dig.

PRISEXEMPEL

PT timma800
PT par1100
Löpanalys900
Laktat-test1200
Maxpulstest600
Online-coaching löpning (träningsupplägg)900/mån*
Online-coaching triathlon (träningsupplägg)1200/mån*
Friskvårdsmassage 45 min500
* Priset för coaching per månad blir lägre vid tecknade av fler månader vid samma tillfälle

Löpanalys
Vi filmar din löpning och tittar på  hur du ska kunna springa mer effektivt. Löpningen ska vara så arbetseffektiv som möjligt. Genom att göra av med så lite energi som möjligt i varje löpsteg kommer du orka springa både längre och snabbare.

Laktattest/Tröskeltest
Laktattestet görs för att att mäta din uthållighet. Genom att du springer på löpband och jag mäter laktatnivån i blodet genom ett enkelt stick i fingret så får vi fram din anaeroba tröskel dvs den ansträngningsnivå då musklerna släpper ut mer laktat/mjölksyra i blodet än vad kroppen hinner göra av med. Testet ger svar på vilka puls- och fartzoner som du ska hålla på träning respektive tävling samt vilken typ av träning som behövs för att du ska nå ditt mål.

Maxpulstest
Att veta sin maxpuls är värdefullt för att kunna styra sin träning inom rätt pulszoner. Det är viktigt att testa i den sport man utövar då zonerna varier melian exempelvis löpning och cykling. Efter testet får du ett protokoll med dina träningszoner baserat på hjärtfrekvens.