Ett superkul sätt att träna inomhus med lite tyngre vikter och tid till mer fokus på teknik. VI tränar i grupp för gemenskapen men vi är så få så att vi kan anpassa efter individuella önskemål.

Du får tio träningstillfällen inomhus i en grupp om 3 deltagare och en personlig tränare. Innehållet och fokuset på träningen bestämmer vi tillsammans. Vi kan i gruppen bestämma oss för en målsättning, fokusera på särskilda färdigheter, eller helt enkelt bara träna och ha roligt tillsammans. Möjligheterna är oändliga!

Vi kommer att ha en dialog per mail om våra mål, våra starka sidor och våra utmaningar. Därefter planerar jag ett upplägg över 5 veckor som passar gruppen.
Eftersom det är en så liten grupp finns det utrymme för personliga anpassningar både vad gäller utformning av pass och specifika övningar. Det finns även möjlighet att få kostrådgivning, i form av tips och råd, för den som önskar det.

Våra 5 veckor pågår v10 -v14 dvs. 7 mars till 6 april
Vi tränar i ”Gymmet” på Dalkjusevägen 48 måndagar och onsdagar kl 6:00-6:50


Har du tecknat ett terminskort så betalar du endast 800:-
Utan termiskort är priset 1.300:-

Boka din plats här >>>

Är det fullbokat och du känner att det här är ett upplägg som du gärna vill köra, maila mig! Kanske kan vi få ihop en till grupp på andra veckodagar.