Det mesta är sig likt från tidigare men en nyhet är att varannan fredag kommer FredagsFYSen bli ett Hyrox-pass, vilket betyder högre puls och lite löpintervaller.

SomaMove kommer att pågå från 4 oktober till 6 december i Mårtensbergsskolan.

Köp ditt terminskort eller klippkort här >>>


TRÄNA UTE
Vi blandar styrka och kondition. Explosivitet och uthållighet. Det kan bli spring i backen blandat med burpees eller hopp i sanden tillsammans med gummibnadsstyrka. Kul och jobbigt!


SOMA MOVE
En holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar enbart med kroppen som motstånd.
Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.
Är du stel, blir du mjuk och är du mjuk blir du stark!

LÖP & STYRKA
Vi kommer att springa ca 3,5 – 4 km i Norrbyskogen. Vid lämpligt ställe stannar vi och kör styrka. Eller hittar vi en bra backe så kan det hända att det blir lite backintervaller. Varannan söndag (jämna veckor) kör vi ett lite längre pass och kanske med ett annat tema. Vi har bla. sprungit långt i Tyresta, testa banan på Trollbäckens IP. Alla får önska och så gör vi det till något kul som passar alla.

FREDAGS-FYS
Lite mer ”redskapsgymnastik” än andra pass. Vi kommer använda hantlar, kettlebells och TRX-band. Styrka och puls i en tuff blandning före fredagsmyset.

HYROX
Varannan fredag under hösten kommer vi att köra ett Hyrox-pass. Det kommer att vara hög puls och en del löpintervaller. Läs mer om Hyrox här >>>


%d bloggare gillar detta: