I flera år har jag hållit företagsklasser. Det kan vara punktinsatser som en hälsovecka eller målet att alla ska springa ett visst lopp. Det kan även vara en friskvårdstimme i veckan som sträcker sig över ett helt år.

Jag tror att alla kan träna men att alla måste få göra det på sitt sätt. Det finns de som vill pressa sig till sitt yttersta varje pass och det finns de som tror att de inte kan – Jag tror att ALLA kan.

Människor är olika och motiveras av olika saker. Jag tror att gruppträning är en extra krydda även för ”ensamvargar”. Det är fantastiskt vad gruppdynamiken gör för motivation och viljan att prestera.
Att dessutom få träna tillsammans med sina kollegor stärker samhörigheten på företaget och är en väl värd investering.

I en grupp med många deltagare ser jag till att alla övningar är skalbara. Jobbar vi med löpning så hålls träningen intervallbaserat på tid så att alla kan vara med. Det betyder att ingen blir ifrånsprungen. Man springer i sitt tempo men alla springer lika länge. Det blir alltså lika jobbigt för alla oavsett konditionsvärde.

Jag vill göra träningen glädjebetonad. Först när glädjen finns där kan självförtroendet och motivationen växa. Och med självförtroende och motivation kommer resultaten.

Hör av dig till mig på veronica@adddtraining.se om du vill veta mer eller diskutera ett upplägg för just ditt företag.