Ingen styrka eller rörlighet idag i #jävligtjobbigjanuari utan pulsträning.
Jag tycker om att springa och det är oftast så jag gör mina intervaller men såklart även när jag cyklar eller kör crosstrainer så uppskattar jag intervallpassen. Det känns lättare att dela upp en timmas pass i små korta delar istället för att bara nöta på (även om långpass har sin tjusning de också). 

Mitt go-to-pass, dvs det pass jag kör när jag har dålig fantasi och behöver få in ett kort, snabbt pass, är dagens 10 x 30/30. Det går till så här: en lugn uppvärmning/jogg på 10-15 minuter sen kör jag hårt 30 sekunder, vilar 30 sekunder och repeterar 10 gånger. Såklart även en nedjogg/nedvarvning på ca 10 min. 

Så oavsett om du springer eller går, cyklar eller kör crosstrainer så tycker jag att du ska testa. Om du går så rör ordentligt på armarna i intervallerna så får du upp pulsen lite extra.🚶🏃‍♀️🤸‍♂️🚴‍♀️😅