Ni som vet ni vet – jag gillar Burpees!😍

SÄ pass mycket gillar jag de sÄ att de kommer att komma vid upprepade tillfÀllen under januari. Det Àr nÀmligen sÄ att jag sjÀlv har antagit en utmaning att göra 1000 burpees under januari mÄnad. Jag började igÄr och har rÀknat ut att det kommer bli 40 burpees per dag för att nÄ mÄlet. Men för att fÄ lite variation i det hela sÄ kommer jag alltsÄ under #jÀvligtjobbigjanuari bjuda pÄ lite olika varianter av den hÀr favoritövningen.

Varför Ă€r det dĂ„ en sĂ„ bra övning, undrar sĂ€kert alla ni som avskyr den? Det Ă€r som ett KinderĂ€gg deluxe, du fĂ„r med alla delar av trĂ€ningen i en enda övning. Styrka, puls, rörlighet, uthĂ„llighet och explosivitet. Lite beroende pĂ„ hur du gör den förstĂ„s men vi börjar med en helt “vanlig” variant.

Keep it simple! LĂ€gg dig ner pĂ„ mage och kom upp i ett upphopp. Klart! Ja förutom att du nu ska upprepa det sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger du orkar förstĂ„s. SĂ€tt en timer pĂ„ 2 minuter och gör sĂ„ mĂ„nga du orkar/hinner. Vila 2 minuter och upprepa.Tycker du att burpees Ă€r av ondo sĂ„ kanske det rĂ€cker med 2 x 2 minuter. KĂ€nner du pĂ„ samma sĂ€tt för burpees som jag sĂ„ kör nĂ„gra set till 😅đŸ’ȘđŸ»