Jag älskar listor. Jag gör ”att-göra-listor” varje dag. Skriver upp stort som smått och stryker sen med tjock tuschpenna för att se att jag faktiskt har uträttat saker under dagen.
Jag gillar också att ha en plan, även om jag själv tycker att jag är bra på att improvisera och gilla läget, go with the flow liksom :). Men jag tror att det ena beror på det andra. Hade jag inte haft en plan så hade det varit svårare att hantera situationer som kräver att jag tänker om och tänker nytt.

Förra veckan var det 100 dagar kvar på min termin (om du tränar med mig) och idag är det 100 dagar kvar till julafton – känn ingen stress, men det här gav mig en idé…
Jag vet att jag ska köra Ö till ö den 6 september 2021. Dit är det oceaner av tid kan man tycka. Men för att komma i form så måste jag påbörja jobbet nu.
Jag tänker att jag ska ge mig själv 100 dagar i julklapp redan nu.
Alltså i 100 dagar ska jag ägna mig åt grundträning. Det blir uppbyggande styrka, mångsidig träning och en plan som ska hållas varje vecka.

Eftersom jag älskar listor så har jag då självklart gjort en lista för det här. Varje dag som jag gör det som planen säger sätter jag ett kryss i min lista/tabell. När jag kommer till julafton så ska jag ha så få tomma rutor som möjligt.

Är du med mig? Du behöver inte sätta träning som mål. Du har säkert något annat som du vill fokusera på i 100 dagar. Men det är viktigt att veta varför man gör något. Det behövs de dagar det känns motigt och du funderar på att skita i allt. Och för att det ska bli lite mer hanterbart än en enda lång raksträcka på 100 dagar så kan du sätta upp delmål.

Här finns tre olika PDFer att ladda hem och skriva ut. 100 rutor, välj mål, delmål och ditt varför. Stryk med tjock tuschpenna eller färglägg som du vill och lycka till den dina 100 dagar! Och du, det går faktiskt att börja närsomhelst. Nästa vecka är det ju 100 dagar kvar till nyår 😉

Ladda ner


Ladda ner


Ladda ner