Vilket år det varit 2020. Det som jag trodde var högst tillfälligt i påskas har visat sig pågå hela året.
Det är tärande att hålla avstånd och alltid tänka sig för men ni kära deltagare har gjort det med bravur. Stort tack till dig som varit med och tränat under året. Tack för att du har anpassat dig och tack för att du alltid kommer till träningen frisk och på gott humör. Du har gjort mitt år så mycket bättre än du kan tro!

Det har varit svårt för mig att förhålla mig till rekommendationer om deltagarantal då man får vara hur många som helst inne på ett gym men FHM rekommenderat oss att bara träffas max 8 personer. Under hösten tog jag beslutet att gå på FHMs linje. Jag vet att det varit tufft för flera av er som har missat just det pass ni vill gå på i veckan. Men ni har ändå förstått mitt beslut och nästan sett det lite som en utmaning att hänga på bokningslåset. Puss på er för det!

Nu är det nya restriktioner som gäller och deltagarantalet är inte satt till något specifikt antal. FHM råder oss att träna ute och i mindre grupp. Jag definierar mina träningar som en mindre grupp. Vissa pass kommer vi förmodligen inte vara fler än åtta och andra pass kanske 10 eller 12. Men om vi hjälps åt att tänka på avståndet så tror jag att vi är säkrare utomhus än om vi skulle träffats inomhus på gymmet.

Haninge Kommun har stängt alla hallar till den 24 januari och vi får se hur det går med Soma Moven. Vi kör online till en början men vartefter nya råd och restriktioner träder i kraft så anpassar vi oss efter det.

Bara två dagar kvar till jul och kanske behöver du någon sista-minuten-klapp. Beställ före lunch 12:00, den 23/12 så kommer jag hem till dig i Haninge med din beställning under eftermiddagen/kvällen.

Nästa termin börjar redan den 11 januari och slutar inte förrän 24 juni. Vi har många härliga veckor med träning framför oss. Varför inte ge bort eller önska sig hela terminskortet i julklapp. 
Läs mer om schemat, terminen och de olika alternativen här >>>

Känner du att du vill träna hemma så finns ett paket med 4 st miniband med olika motstånd. Just nu i december får du även med en PDF med 10 olika övningar så att du kan få till ett helkroppspass med minibanden.

Behöver du eller den du ska ge bort julklappen till mer inspiration så kan du alltid ge bort en PT-timme, eller varför inte träna ihop och köpa en PT-par timme >>>

Det finns även några mössor, pannband och pannlampor kvar på lager som kanske passar att ge bort!

Och glöm inte att det finns två pass kvar på 2020. Onsdag 23/12 springer vi Rudan-reflexen och på självaste nyårsafton river vi av ett pass Bubbel och Burpees!!