Jaha, så kom den då. Dagen då man ska ta ett nytag, börja träna, äta nyttigare och bli en bättre människa 🙈😊

Ni som hängt med mig ett tag vet att jag varje dag i januari kör en ny övning, utmaning eller ett minipass.

De här 31 dagarna är för att komma igång, skapa en rutin men inte dö och tappa lusten på kuppen och samtidigt ha lite roligt 💪🏻😊

Jag gillar nystarter och tydliga planer men har aldrig riktigt fått till det den första januari. Jag tänker att det här är dagen då man ska man vara snäll mot sig själv. Då menar jag inte att snäll är att vräka i sig kopiösa mängder godis eller trycka en chipspåse till dagens tredje film. Det mår iaf jag bara illa av. 

Så därför blir dagens utmaning att ta en promenad eller kort löptur i minst 30 minuter även fast regnar, drick kaffe ut bästa muggen, spela ett spel med barnen och kläm föraldel en film och lite godis men bara om du varit ute en halvtimma. Ska du se en film till då är det nya 30 minuter som gäller.

Tjo! Imorgon blir det lite mer drag, då kör vi igen.