Jaha, sĂ„ kom den dĂ„. Dagen dĂ„ man ska ta ett nytag, börja trĂ€na, Ă€ta nyttigare och bli en bĂ€ttre mĂ€nniska 🙈😊

Ni som hÀngt med mig ett tag vet att jag varje dag i januari kör en ny övning, utmaning eller ett minipass.

De hĂ€r 31 dagarna Ă€r för att komma igĂ„ng, skapa en rutin men inte dö och tappa lusten pĂ„ kuppen och samtidigt ha lite roligt đŸ’ȘđŸ»đŸ˜Š

Jag gillar nystarter och tydliga planer men har aldrig riktigt fĂ„tt till det den första januari. Jag tĂ€nker att det hĂ€r Ă€r dagen dĂ„ man ska man vara snĂ€ll mot sig sjĂ€lv. DĂ„ menar jag inte att snĂ€ll Ă€r att vrĂ€ka i sig kopiösa mĂ€ngder godis eller trycka en chipspĂ„se till dagens tredje film. Det mĂ„r iaf jag bara illa av. 

SÄ dÀrför blir dagens utmaning att ta en promenad eller kort löptur i minst 30 minuter Àven fast regnar, drick kaffe ut bÀsta muggen, spela ett spel med barnen och klÀm föraldel en film och lite godis men bara om du varit ute en halvtimma. Ska du se en film till dÄ Àr det nya 30 minuter som gÀller.

Tjo! Imorgon blir det lite mer drag, dÄ kör vi igen.