Sista veckan på väg mot 5 kilometer!
Gissningsvis så har du redan fått ihop distansen under förra veckan. Den här veckan är finalen att försöka springa 5 km utan att stanna. Blir det för tungt så stanna inte helt och hållet fortsätta gå, rör dig alltid framåt. Kanske väljer du att gå i en backe eller mellan två lyktstolpar innan du springer igen.

Lycka till och låt mig gärna vet hur det har gått!

Och du glöm nu inte att forsätta med det du kommit igång med. Att springa är lättillgängligt, enkelt och anpassningsbart efter dagsformen. DU är grym som har kommit så här långt!
Behöver du hjälp att fortsätta så hör bara av dig till mig.

Pass 1

Gå 1 min – jogga 12 min
Gå 1 min – jogga 10 min
Gå 1 min – jogga 4 min

Löptid: 26 min Total passtid: 29 min


Pass 2

Gå 3 min – jogga 8 min
x3

Löptid: 24 min Total passtid: 33 min


Pass 3

Gå 5 min
Jogga 5 km
Gå 5 min

Vecka 1 >>>
Vecka 2 >>>
Vecka 3 >>>
Vecka 4 >>>
Vecka 5 >>>