Hoppas första vecka gick bra och kändes lugn. Den här veckan blir det mer löptid än gåtid i passen och även om det fortfarande kan känns lätt så är det viktigt för kroppen med återhämtning, framför allt för senor och leder. Jag vill därför att du försöker planera så att du inte lägger löppassen två dagar i rad.

Annars hoppas jag att du tycker att det känns kul och att du fortsätter springa den här veckan med!

Pass 1

Gå 2 min – jogga 2 min
Gå 2 min – jogga 3 min
Gå 2 min – jogga 2 min
Gå 2 min – jogga 3 min

Löptid: 10 min Total passtid: 18 min

Pass 2

Gå 2 min – jogga 3 min
Gå 1 min – jogga 3 min
Gå 3 min – jogga 3 min
Gå 2 min – jogga 3 min

Löptid: 12 min Total passtid: 22 min

Pass 3

Gå 2 min – Spring så långt du orkar max 10 min
Gå 2 min – Spring så långt du orkar max 6 min

Löptid: max 16 min Total passtid: max 20 min