Känner ni mig så vet ni att ”mitt värsta” är armhävningar. Men det här är något jag vill bli bättre på. Så när jag var ute och sprang häromdagen så tänkte jag att jag gör ett löppass med styrkeintervaller. Lite som Löp & Styrka i Norrbyskogen på onsdagarna, men enbart med armhävningar.
Jag sprang en runda på 5 kilometer och var 500e meter så stannade jag och gjorde 10 armhävningar. Hepp! Så hade jag förutom att ha varit ute och sprungit även fått ihop 100 armhävningar. Förena nytta med nöje (eller nytta med nytta kanske :))
Anpassa efter dig och det du behöver. Spring kortare, längre. Pausa efter meter, kilometer eller på tid. Lätt som en plätt att justera och variera både längd och övningar.
Kör en kortare variant med barnen runt kvareter. Vid varje lyktstolpe får någon välja en övning.

Massor med möjligheter och inga ursäkter!