Jag hoppas att du har haft en fantastisk sommar, semester och ledighet. Och nu när jobb, skola och aktiviter drar igång igen kan det vara värt att reflektera lite över det som varit.

Hur blev semstern? Blev det som du tänkt dig? Vad var bra och vad var mindre bra? Ta minnena av allt bra och packa i en liten (mental) ask att ta fram i vinter och njut av allt igen.
Det som var mindre bra kan vara värt att utvärdera så att man inte gör om det nästa sommar igen.

Hade ni samma förväntansnivå på semester i familjen? Upplever du att sambon kändes irriterad? Kanske du känner att det var du som fick laga all mat och packa alla picnicväskor?
Alla har sina ”issues”. Det kan vara en släkting, en arbetsfördelning eller en liten skitsak som blir som en sten i skon när allt ska vara så där perfekt med glada barn, bad och vattenmelon.

Ta dig en funderare på vad du gillade med den här semestern och vad du skulle vilja ha annorlunda till nästa år. Det är ändå några värdefulla veckor som man vill göra det bästa av.

Må gott och fortsätt ta tillvara på den sommaren som är kvar, snart kommer den härliga krispiga hösten, då kommer det andra saker att uppskatta.