Dags att ta tag i träningen igen! 
6 april drar vi igång andra delen av vårterminen och schemat för april och maj kommer att se ut så här. När det blir lite varmare ute så kan det tillkomma ett morgonpass eller ett Soma Move-pass utomhus, det beror lite på hur årets sommar blir.

En sak som vi gör när vi börjar varje termin är tester. Detta för att du som deltagare ska få ett kvitto på att den tid lägger ner på din träning ger dig något. Du testar inte mot någon annan än dig själv.
Datum för vårens tester är måndag 12 april och måndag 21 juni (på ordinarie träning).


Vårtermin 12 veckor 6/4 – 24/6, 12 veckor – 2200:-
10-klipp-kort – 900:-

I alla kort ingår alla pass. Köp ditt kort här >>>

TRÄNA UTE
Vi blandar styrka och kondition. Explosivitet och uthållighet. Det kan bli spring i backen blandat med burpees eller hopp i sanden tillsammans med gummibnadsstyrka. Kul och jobbigt!
Varje termin börjar och slutar med ett test för att du ska få bekräftat att det jobb du lägger ner faktiskt ger resultat. Den här terminen första tester genomförs den 24 augusti.

SOMA MOVE
En holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar enbart med kroppen som motstånd.
Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Du är aldrig liggande eller sittande under dessa 45 minuter och det enda du behöver ha med dig är en egen matta
Är du stel, blir du mjuk och är du mjuk blir du stark!
Pga av att inte kan vara i kommunens hallar så körs passen online tills det är lite varmare ute.

FÖRÄLDRATRÄNING
För mammor och pappor som är föräldraledig och behöver ta med sig barn i barnvagn.
Vi utmanar hela kroppen men anpassar ändå övningarna utefter svagheter som kan uppstå efter förlossning/kejsarsnitt och belastar ordentligt där det finns styrka.

LÖP & STYRKA
Vi kommer att springa ca 3,5 km i Norrbyskogen. Vid lämpligt ställe stannar vi och kör styrka. Eller hittar vi en bra backe så kan det hända att det blir lite backintervaller.

FREDAGS-FYS
Lite mer ”redskapsgymnastik” än andra pass. Vi kommer använda hantlar, kettlebells och TRX-band. Styrka och puls i en tuff blandning före fredagsmyset.